Betfair Бонуси

Препоръчваме ви да залагате в:

author image
Написано от: Трифон Трифонов , Спортен журналист
Последно обновено на 23.12.2022, 3:56 pm

Betfair е много добре познат и наложен бранд в света на спортните залози. Сайтът започна и се утвърди като спортна борса, свързваща залозите на различните потребители като посредник. Впоследствие брандът разви и свой собствен букмейкърски клон от традиционен тип, който се намира на същия адрес, но в различен таб от борсата.

Английският букмейкър беше един от първите легално лицензирани оператори на онлайн залози у нас, чрез свое дъщерно дружество в Малта. С това си действие Betfair показа, че има интерес към всеки пазар на страна от ЕС, дори и сравнително малък като обем, като българския.

В стратегията си за привличане на клиенти и завоюване на пазарен дял, брандът залага на няколко вида бонуси за нови играчи, структурирани по малко по-различен начин, в сравнение с тези при другите букмейкъри.

Начален Бонус – раздел Спорт

Новите играчи в спортния раздел на сайта /традиционния букмейкърски сайт за залози/ могат да се възползват от бонус до 100 евро под формата на безплатни залози, отпускани на части от по 10 евро в процеса на вашата игра:

За да се възползвате от този бонус, трябва да въведете промо код ZBAF01 в съответното поле в процеса на регистрация на вашата сметка. Както всеки бонус и този има своите условия за усвояване. Ето ги и тях:

  • След като започнете да залагате, ще получавате по един безплатен залог от по 10 евро за всеки 5 приключени ваши залога от по 5 евро. Тези 5 залога от по 5 евро трябва да бъдат направени на селекции с минимален коефициент 1.50 само в раздел Спорт /но не и в раздел Спортна борса/. Също така не са допустими системи от вида трикси, янки, хайнц, голиат, патент и всички видове лъки.
  • Можете да повторите този процес от по 5 залози по 5 евро до десет пъти, като така ще получите максималните 10 броя безплатни залози от по 10 евро.
  • Самите безплатни залози могат да бъдат оползотворени на всяка селекция в раздел Спорт с минимален коефициент 1.20. За тях е забранена опцията Кеш-аут.

Правейки малки залози вие получавате бонуси под формата на безплатен залог. Това е един прекрасен начин да се запознаете с функционалността на сайта на Betfair, а със сигурност има какво да откриете тук – добри коефициенти, Cash Out и Acca Edge опции и увеличени коефициенти на дадени събития.

Нямате право да се възползвате от този бонус, ако депозирате чрез един от електронните портфейли Skrill или Neteller.

Седмичен бонус от 10 евро – раздел Спорт

Букмейкърите често добавят по някой седмичен бонус, като респективно това е вторият критерии след началния бонус за нови клиенти. Иначе казано, след като вече сте изиграли вашия начален бонус за вас е важно да има добри седмични Betfair промоции. Ако търсите това, Betfair е правилното за вас място. Всеки понеделник всички играчи в раздел Спорт могат да получат 10 евро бонус, ако са изпълнили следните условия:

  • Трябва да сте заложили общо /на един или повече пъти/ 25 евро в комбинации тип „права колонка“ с поне 4 селекции.
  • Можете да изберете селекции от всеки предлаган спорт и пазар в раздел Спорт, с минимален коефициент от 1.50, като нямате право да правите Кеш-аут, ако искате вашите комбинации да са валидни за седмичния бонус от 10 евро.
  • Ако сте изпълнили условието, ще получите 10 евро в сметката си без други условия всеки понеделник, за залозите ми през изминалата седмица.

В този случай промоционалната сума от 10 евро е под формата на безплатен залог, което означава, че след като я заложите, вие ще получите чистата печалба от залога си. Например, ако сте заложили 10 евро на събитие с коефициент 3,00 и познаете, то във вашата сметка ще получите 20 евро, защото сумата на безплатния залог ще се извади от общата печалба.

Бонус за Спортна борса

Както знаете, Betfair е известен освен със своята секция за спортни залози и със спортната си борса. Това е мястото, на което играчи играят срещу други играчи на коефициенти, които те самите са определили. Това е един блестящ шанс да проявите своя нюх в определянето на коефициент за дадено събитие, преценяйки възможността то да се случи или не. На борсата залагате За и Срещу дадени събития.

Разбира се, Betfair е предвидил специален бонус за тези, които тепърва навлизат в залозите на спортната борса. Бонусът е на стойост 20 евро и трябва да изпълните следните условия, за да се класирате за него:

  • За да се класирате за получаването на този бонус, трябва да заложите 20 евро или повече с първия си залог в раздел Спортна борса.
  • Вашият залог трябва да бъде уреден като печеливш или губещ в рамките на 7 дни от поставянето му.
  • В случай, че вашият залог е губещ, ще получите орбатно в сметката си 20 евро бонус без никакви други условия, до 72 часа след приключването на залога.
  • От тази оферта можете да се възползвате само в случай, че не сте използвали като депозитна опция E-Pay, Skrill или Neteller.

Връщане на средства в раздел Спортна борса

Пореден бонус за тези, които преоткриват секцията на Спортната борса. Предвидено е връщане на 10 евро за първия ви залог „Срещу“ в раздел Спортна борса. Имайки предвид спецификата на спортната борса на Betfair, букмейкърът е предвидил промоция, която да ви върне парите на залог „Срещу“ определено събития. Ето и условията:

  • Ако първият ви залог „Срещу“ в спортната борса е губещ, вие ще получите компенсация от максимум 10 евро.
  • Единственото условие е максималният коефициент на вашия залог „Срещу“ да е 2.00 или по-нисък.
  • Залози с използвана опция Кеш-аут няма да се зачитат за тази промоция.

 

Betfair Бонуси- Често задавани въпроси

Да, ако се възползвате от празничните седмици на Befair. Повече информация за условията може да откриете на страницата на компанията
В този случай, ако залозите в поставения фиш са обвързани един с друг, то при неуспех на фиша всички залози, без значение отговарящи или не на условията на бонуса, няма да се зачетат
Безплатен залог може да получите в два различни случая. Първия е като подарък от Betfair, когато сте редовен клиент и само за определена среща, а втория е когато изпълните условията на даден бонус, чиято награда е безплатен залог
Ако сте получили възможност за безплатен залог, то когато селектирате определен краен изход на среща, то във фиша ще имате и поле за маркиране на безплатен залог
От меню „Моите бонуси“ може да разберете кои бонуси са налични за вашия акаунт.
Този бонус се предоставя само веднъж при първоначален депозит
Веднъж потвърдили желанието си да получите бонус, не може да се откажете и трябва да изпълните условията по него
Бонусите, които клиентите на betfair получават на електронната си поща имат и срок за изпълнение. Ако той е минал, то и бонуса няма да е валиден. Ако това не е така се обърнете към поддръжката на сайта за помощ
Безплатния залог не може да бъде изтеглен. Нужно е да бъде поставен на определена среща, а сумата, която спечелите от залога може да бъде изтеглена
Няма значение какви ще бъдат срещите. В зависимост от моментните условия на бонуса ще имате необходим коефициент, който трябва да има вашия залог. Това е основното, което трябва да изпълните. Може да добиете пълна информация за предлаганите от betfair бонуси тук

 

Нашата оценка

По отношение на бонусите Betfair е подсигурил една добра стратегия с регулярни бонуси, които да удовлетвори клиентите си. Негативен нюанс има началния бонус с това, че сумата е разделена на отделни по-малки суми, които трябва да залагате поотделно, но все пак сумата от 100 евро е едно добро начало за всеки нов играч. Наличието на начален бонус, дори за спортната борса на букмейкъра означава, че от Betfair са помислили за подсигуряване на бонуси за всички раздели, които са налични, което говори за отговорност и отношение към клиентите. Екипът на компанията се е постарал максимално за комфорта на своите клиенти, предоставяйки прекрасна мобилна версия- Betfair Mobile App, която може да изтеглите единствено и само от официалния им сайт.

Това ревю е актуализирано последно на 23 декември, 2022 в 15:56

  1. Elitbet Бонус за Регистрация
    • Начални промоции
    • Free Spins
    • Увеличени Печалби
    18 plus
    ВЗЕМИ БОНУС
  2. Slotino Бонус и Процес Регистрация
    • до 500 лв. оферта за нови играчи
    • Лоялна програма за клиенти
    • Турнири с допълнителни награди
    18 plus
    ВЗЕМИ БОНУС
  3. Sportingwin Бонус за Регистрация
    • Повишени печалби
    • Безплатен залог
    • Индивидуални оферти
    18 plus
    ВЗЕМИ БОНУС
Трифон Трифонов Автор
Трифон Трифонов е журналист по образование и призвание. Неговата кариера започва след като придобива бакалавърската си степен...
bookie-img
БОНУС ДО 100€
100лв Бонус
Бързи печалби
100% печалбa
X