7sport.netкоментари
информация


  форум Събота, 10 Октомври 2009  

БОНВИВАНИ

Великолепната седморка на дон Флавио

 
Снимка

Елизабета Грегорачи
Най-красивите жени в света държат скоростния лост на Бриаторе

Колоритен, богат, футболен маниак и фустогонец, човекът с докосването на цар Мидас в бизнеса и спорта Флавио Бриаторе се стовари на земята със страшна сила. Един от най-хищните зверове в джунглата на Формула 1 я напусна след як скандал. Унизеният бивш шеф на Рено вероятно вече си ближе раните. Нещата обаче не могат да са толкова зле, когато има до себе си жената и модела на Уондърбра Елизабета Грегорачи, която е с 30 г. по-млада от своя посивял мъж (59) и винаги готова да го облекчи.
Всъщност през годините Флавио винаги е бил хит сред жените. В живота извън пистата баровецът, чието състояние се оценява на $ 150 млн., се ползваше с репутацията на един от най-големите плейбои в Европа. Известно е, че бившият шеф на Рено "пресече финала" с цяла сюрия световноизвестни красавици, седем от които "7 дни спорт" избра за вас.
Американската поп дива Марая Кери например отпразнува своя 35-и рожден ден през 2005 г. на борда на луксозната суперяхта на сеньор Бриаторе Force Blue. Друга негова изгора е Адриана Волпе, италиански модел и тв водеща, с 23 г. по-млада от милиардера. Макар и да не звучи любезно, в повечето светски списания се обръщат към нея като "бившето гадже на Флавио". Друг горещ италиански модел и тв личност (която на 31 г. е близо два пъти по-млада от Ф.Б.) е Линда Сантагуида. Връзката им е кратка, но сочна. 35-годишната австралийска манекенка Ванеса Кели пък познава Флавио от 2004 г. Продължавайки италианската тема, тя живя в Милано, участва в тв шоу, наречено "Чао, Дарвин" и междувременно свали и италианския нападател Кристиан Виери. Картината започва да се изяснява. Валентина Микети е също италианка и телевизионерка, която обожава известни знаменитости. Тя успя да осъществи няколко питстопа при нашия италиански жребец през 2005 г. На поредица от вечери Бриаторе бе засичан и с австралийския супермодел Ел Макферсън. Може би най-изненадващото в тяхната връзка е фактът, че Тялото е само с 13 г. по-млада от Ф.Б., което е най-малката разлика в досегашните му свалки.
Може би най-известната му и скандална връзка е с Наоми Кембъл. Макар и с предимство от 20 г. над този английски супермодел, Ф.Б. следваше неотклонно Черната пантера обиколка след обиколка в продължение на 2 години. Двамата се разделиха през 2002, след като мъжемелачката сензационно обяви: "Нямам намерение да бъда трофей!"
Макар че не успя да я укроти, Флавио знае как да почеше елегантното й коремче, тъй като с 39-годишната Кембъл до ден-днешен си остават приятели. Германският супермодел Хайди Клум (36) не само уцели правилната скорост за нашия женкар през 2003, но и му роди дъщеря - Хелене - през май 2004 в Ню Йорк. Двамата се разделиха преди раждането й, когато на бял свят се появиха снимки на Флавио как целува бижутерийната наследничка Фиона Сваровски. Тогава британският певец Сийл се намеси и отведе Хайди.
Сред спряганите за любовници на къдрокосия плейбой е и бившата съпруга на Том Круз - Никол Кидман.
Последната придобивка на този вулкан от сексуалност е умопомрачителният италиански модел Елизабета Грегорачи, която замени Ева Херцигова като лице на компанията Уондърбра. Елизабета започна кариерата си като танцьорка по италианската телевизия, а впоследствие бе замесена в скандал, според който предложила секс заради тв роля.
На 14 юни 2008 г. тя постигна нещо, което никое от бившите гаджета на Флавио не успя - заведе го до олтаря в Рим. През този ден зад волана на сватбената лимузина беше Фернандо Алонсо.
На добър път в скоростната лента, Елизабета.


Росен Бабоев

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол българия
лига Европа
футбол свят
спорт
формула 1
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster