ТОЙ И ТЯ
Макс Биаджи: Принц Албер ще се ожени преди мен
Шампионът по мотоциклетизъм живее с Мис Италия 2002 в Монте Карло
| |
 |
Съдбата среща Макс и Елеонора в дискотека в Милано. "А като си помисли човек, че и двамата не обичаме заведенията", смее се италианският шампион
| |
 |
- Кой ще се ожени пръв - вие за Елеонора или принц Албер за неговата плувкиня?
Биаджи: Със сигурност той.
Педрон: Може да организираме съвместно тържество.
- Нима планирате сватба?
Биаджи: Бракът не влиза в плановете ни, но съжителството ми се струва не по-малко важно.
Педрон: Мечтая за бяла рокля, но само да я облека, а не защото искам да бъда булка. Роклята трябва да е огромна, царствена, като във филма "Принцът и аз".
- Искате ли деца?
Педрон: Когато навърша 30, ще родя едно или две. Макс
ще бъде отличен баща: чувствителен, грижовен и отговорен
Щом детето стане факт, сигурно ще полудее от радост.
Биаджи: Отличен баща? Не знам, трябва да опитам, за да разбера (усмихва се).
- Жив ли е във вас още Питър Пан?
- Разбира се. Ако бях станал отговорен като всички възрастни, нямаше да се нося с такава скорост на мотора. Сещам се за частната си аудиенция при папа Йоан Павел Втори, който ме посъветва: "Макс, ти си шампион по мотоциклетизъм. Но все пак - карай по-бавно".
- Заради Елеонора поне приключихте с другата ви кариера - на плейбой.
Биаджи: Ще кажа само:
добре че се запознахс нея, преди да я е срещнал Бриаторе
Педрон: Никога не съм разпитвала Макс за миналото му. Но ако връзката му с Наоми е истина, ще му стисна ръката.
- Какво ви привлича в другия?
Биаджи: Нейната нормалност, красотата й, личицето й с тези светли очи. Силният й дух ме порази от самото начало. А като си помисли човек, че спечели Мис Италия в една от двете години, в които не бях член на журито... (смее се).
Педрон: Харесвам всичко в Макс. Запълва изцяло живота ми. Имам усещането, че един човек, който ме пази отгоре, го смята за правилния избор (Елеонора говори за баща си, загинал при автомобилна катастрофа през 2002 година - б. р.). Макс ме кара да се чувствам защитена. Той умее да запълва празнината, оставена от татко.
- Ревнувате ли вашата Елеонора?
Биаджи: Ревността е сигнал за наличие на любов. Изпитвам това чувство, но гледам да не прекалявам. Освен това се надявам, че досега не трябва да съм имал поводи за ревност. Има жени, които само с един поглед са ти казали първите три цифри на номерa на мобилния си телефон. Тя не е от тях.
- Какви плакати окачвахте на стените си като тийнейджъри?
Биаджи: На Уейн Рейни, митичния американски шампион по мотоциклетизъм в началото на 90-те години. Календари на жени? Не, с красавиците от тях се запознах по-късно, на живо.
Педрон: Имах плакат на Том Круз и на Люк Пери от сериала "Бевърли Хилс 90210". Макс е някаква смесица между двамата.
- Макс, не сте ли се изкушавали да карате за Ферари във Формула 1?
- През 1999 Лука ди Монтедземоло ми даде да направя една обиколка с болида, но само за да ми направи подарък. Постарах се да не се подлагам на съмненията от сорта: "Да отида ли във Формула 1, или да не отида", които дълго измъчваха Валентино Роси. Знам, че няма как да победя пилотите, тръгнали от картинга.
- Завиждате ли на Валентино Роси за седемте световни титли?
- Щяха да му завиждам, ако самият аз не бях взел четири.
- Сега Роси печели по-малко и е по-малко обичан.
- Нашият спорт е адска машина.
Валентино обаче има сили да се върне в играта
- Какво мислите за 35-те милиона евро глоба, които той се наложи да плати за укриване на данъци?
- Със сегашния ми опит съм солидарен с Валентино. Всеки може да попадне на лоши съветници. Има моменти, в които се чувстваш недосегаем и си мислиш, че могат да хванат всеки, но не и теб. Хареса ми, че Вале уреди отношенията си с данъчните.
ТАНЯ МАНОВА
Вашият коментар
|