7sport.net

коментари
информация
  форум Събота, 8 Март 2008  

ДО СТЕНАТА

Петко Маринов: Скачам с парашут заради жена

За сърцата, що се любят, само бракът е раздяла, казва треньорът

Интелигентен, уравновесен, с чувство за хумор. В центрофугата на 21-и век треньорът на баскетболния женски Лукойл Нефтохимик Петко Маринов си остава 100-процентов джентълмен.

Снимка

1. Кой е най-големият ви порок?
- Това, че обичам да се виждам с приятели и да си прекарвам свободното време с тях.
2. Оценете уменията си в леглото по десетобалната система?
- Ооо, вече съм на такава възраст, че бих се радвал и на четворка.
3. Бихте ли се подложили на пълна промяна?
- Не, по простата причина, че човек трябва да бъде такъв, какъвто Господ го е създал.
4. Кой ви пере чорапите?
- Сега живея в Бургас и чорапите си ги пера сам с помощта на пералнята.
5. Кое е най-лудото нещо, което сте готов да направите за една жена?
- Ако наистина съм си паднал по тази жена, съм готов на всичко. Бих скочил дори с парашут. Хората, които ме познават, сигурно ще си умрат от смях, защото знаят за моята аерофобия.
6. Глория или Ивет Лалова?
- При всички положения - Ивет Лалова.
7. Какво предпочитате - боксерки или слипове?
- Слипове.
8. Ставате ли за лидер?
- Твърдо да - и като играч, и като треньор, идва ми отвътре.
9. Коя е най-съблазнителната част на жените?
Бедрата са първото нещо, което забелязвам у жената
10. Има ли човек, когото обичате повече от себе си?
- Да. В момента съм с него и съм го оставил наблизо да си обува маратонките - това е моят внук Мишо (5 г.). В София съм тези дни и той изрично настоява да го взимам от детската градина.
11. Какво правите, за да ви забележат?
- Нищо особено, не съм чак толкова суетен.
12. Приемливо ли е един мъж да гледа футбол в женска компания?
- Да.
13. На какво ви научи вашата баба?
- Аз имах две баби и едната от тях, по майчина линия, беше много юнашка жена - яздеше кон и ме научи да не се страхувам от нищо.
14. Коя е най-великата песен на всички времена?
- Фреди Меркюри - We are the champions.
15. Последният филм, който сте гледали?
- На кино не ходя, но често гледам по телевизията по-старите български филми и ги предпочитам, защото са по-стойностни от съвременното кино.
16. Знаете ли точно колко килограма тежите? Пазите ли диети?
- В момента тежа точно 95 кг, но винаги се съобразявам - когато прекаля на масата, на другия ден компенсирам. Затова поддържам прилично тегло.
17. Най-глупавият съвет, който сте получавали?
- Много такива съвети съм получавал, някои от тях съм изпълнявал и впоследствие съм разбирал, че са били глупави. Доверчив съм.
18. Каква е тактиката ви, когато сте влюбен?
Настъпателен съм, но в никакъв случай не нахален
19. Кое шоу е по-интересно - на Слави или на Азис?
- Естествено, че на Слави.
20. Защо е различно отношението към гейовете и лесбийките?
- Знаете, че нашето поколение беше възпитавано във времето на социализма. Вероятно не сме дорасли да ги приемаме нормално. Но аз ги възприемам, дори често съм срещал много талантливи и можещи хора сред тях.
21. Мъжете или жените са по-големи клюкари?
- Зависи от човека. Има мъже клюкарки, както има жени, които наричаме мъжкарани. Такива жени не се занимават с интригантство и клюки.
22. Възможно ли е да забогатееш честно и как?
- Днес в България е много трудно да се забогатее, но не е невъзможно. Имам приятели, които успяха в строителния бизнес.
23. Кой е най-красивият град в България?
- Естествено, че ще кажа Бургас. И бих добавил - Троян.
24. Бихте ли емигрирали и защо?
- Преди години бях треньор в чужбина и България много ми липсваше. Сега обаче съм негативно настроен не само към държавата, но и към
някои хора, които тотално ме разочароваха
Въпреки това не бих напуснал родината си.
25. Какъв е алкохолният ви рекорд?
- Сега не мога да си позволя рекорди. Знаете, че алкохолът може да ни направи за смях. Може би на по-млади години съм имал, но днес вече нямам.

Ася Асенова

Вашият коментар

Блиц

Дискретната изневяра зарежда връзката

Вие сте... съвсем нормален човек.
Любовта е... най-красивото нещо във вселената.
Жените са... необходимото зло за всеки мъж.
Щастието е... когато се радваш на такова малко създание като това до мен, моето внуче.
Сексът е... едно от най-хубавите неща, с които Бог е дарил хората, и нещо прекрасно, ако го правиш, както трябва.
Спортът е... моят живот.
Приятелството е... вярност. Има една песен на Георги Христов - "Нямам нужда от много приятели, стигат ми двама-трима, които в сърцата си болки от моите рани да имат". Това е много голяма отговорност.
Предателството е... най-лошото нещо на света. В живота си най-силно ненавиждам предателството и дано никога не изпадам в такава ситуация.
Бракът е... за сърцата, що се любят, само бракът е раздяла.
Изневярата е... стига да е дискретна, понякога може би зарежда любовта.

На майтап

1. Какво ще направите, ако видите застрашено от изчезване животно да яде застрашено от изчезване растение?
- Бих се опитал някак да спася положението.
2. Щом любовта е сляпа, защо еротичното бельо е толкова популярно?
- От година на година модата е винаги на място. И жените винаги се стремят да съблазнят мъжете.
3. Американците хвърлят ориз на сватбите, а азиатците?
- Те може би хвърлят червеи.
4. Как са се озовали по местата си табелите "Не гази тревата"?
- Съвсем случайно и не знам дали още ги има.
5. Щом за тефлона не залепва нищо, как тефлонът залипва за тигана?
- Не мога да отговоря, защото с домакинстването съм много скаран.
6. Диетичната кока-кола води ли до отслабване?
- Не, тя само е вкусна за консумиране.
7. Каква е скоростта на тъмнината?
- Зависи - ако си с хубава жена или съответно с хубав мъж, скоростта е много, много голяма. Достига тази на светлината.
8. Ако денонощните магазини са отворени 24 часа на денонощието, 365 дни в годината, защо имат ключалки на вратите?
- Защото има хора, които ще намерят и 25-и час, за да проникнат вътре.
9. Защо, когато мъж говори мръсотии на жена, е сексуална обида, а когато жена говори мръсотии на мъж, е 12 импулса на минута?
- Мъжете до там сме се докарали. Ситуацията, в която сме попаднали, е много тежка.
10. Можеш ли да си насаме с още някого?
- Да, мога.

водещите заглавия
статистика
футбол българия
футбол свят
спорт
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster