7sport.net

коментари
информация
  форум Понеделник, 3 Март 2008  

ИНТИМНО

Сара: Дефоу влезе в гардероба и излезе по презерватив

Снимка

Дефоу и Даниеле в по-добри времена
Докато оперирали официалното му гадже, футболистът на Портсмът оправил горещата блондинка в къщата си

Русата флиртаджийка Гигъл стана причина вбесената Даниеле Лойд да бие шута на своя футболист Джърмейн Дефоу. Сексапилният модел Сара Гигъл не спря да се хихика, докато публично разголваше техниките на съблазняване на английския нападател. "Само час след срещата ни Джърмейн изчезна зад един параван и се появи дибидюс гол, нахлузил кондом!", разкри Сара. Докато нищо неподозиращата Даниеле била в болница за помпане на гърдите, похотливият Дефоу заговорил Сара в един бар,
омаял я с мръсни вицове и я повалил в кревата
без да обърне грам внимание на есемесите, с които го засипвала Даниеле.
На 23 януари, малко преди да премине от Тотнъм в Портсмът, Дефоу среща пищната Сара (с габарити 80-70-90 см, чашка D) на купон в лондонския Чайнауайт клъб. Само минута по-късно Джърмейн качил кръвното. "Бях с къса прилепнала поличка, потниче с леопардова щампа и високи токчета - разказва Сара (25). - Набързо ми набута в ръцете мобифона с думите: "Напиши си номера." Мислех, че е самотен, и му го дадох, после се извиних, че трябва да отида при едни приятели в друг бар, "Мувида". Дефоу и компанията му се опитаха да ме разкандардисат, но не успяха."
По-късно звездата, получаващ 50 000 лири на седмица, бил засечен да напуска заведението с някаква брюнетка. Истинската му мишена обаче била манекенката Сара, на която непрекъснато пращал горещи есемеси. Първият, изстрелян в 2.09 ч. сутринта, гласял: "Мога ли да ти зърна задника по-късно." 40 минути по-късно
постъпило ново изискване: "Искам твоята катеричка"
Най-накрая самият Дефоу се появил в "Мувида". "Започнахме да си бъбрим, като той през цялото време галеше бедрата ми - разкрива Сара. - После поиска да се присъединя към компанията му у тях, в Хертфордшър."
Преди да си тръгнат, Дефоу й пратил още по-нагли послания: "Искам дупето ти", "Искам по пътя да ти ..." (Останалата част е прекалено брутална). Щом пристигнали у тях, двамата му приятели изчезнали. Сара разказва: "Къщата му е масивна, триетажна, със стая за игри и домашно кино. На горния етаж вляво е спалнята му. Харесах я. Леглото е огромно, с големи пухкави възглавници. Забелязах картичка и снимка на жена върху малка масичка, но не им обърнах внимание. Докато седяхме на леглото и гледахме някакъв музикален канал, Джърмейн отново ми галеше крака, после корема, като ставаше все по-палав. Накрая останах само с черния сутиен и прашките. В този момент той влезе в някакъв гардероб и излезе чисто гол, очевидно възбуден, с кондом - готов за екшън. Попитах го: "Какво те кара да мислиш, че ще кажа "да"?. Той ми се ухили: "Може и да не го казваш." Когато от бедрото ми тръгна нагоре, аз също се възбудих.
Не беше някакъв щур секс. Започнахме с мисионерската поза и приключихме на пода. Стана ми някак странно, че е бръснат отдолу. Иначе има хубава кожа.
Довери ми, че я мажел с розово масло
Когато го целувах по корема и надолу, той ме попита: "Имаш ли нещо против...?", намеквайки за орална любов. Отрязах го и той остана малко шокиран. Той обаче също не опита с мен, макар че постоянно хвалеше краката и дупето ми. Не го интересуваха и гърдите ми, защото не ми свали сутиена. Накрая Джърмейн махна кондома и аз му помогнах да свърши. През цялото време обаче мобилният му сигнализираше за постъпващи есемеси." После стана ясно, че безответните послания са от приятелката му Даниеле (24), от болничното легло.
"След това двамата заспахме - коментира Сара. - Около 7 ч. сутринта ни събуди позвъняване на майката на Джърмейн. И двамата бяхме отново готови за секс, но Джърмейн беше свършил презервативите. Опита се да ме изпрати до бензиностанцията да купя, но аз отказах. После той излезе и ми донесе закуска."
Сара си тръгнала в 14 ч. и по-късно разбрала от своя приятелка, че Дефоу (25) си има приятелка в момента.
"Почувствах се опустошена и използвана
- признава тя. - Никога съзнателно не бих спала с приятеля на друга жена. Опитах се да се свържа с Даниеле и да й кажа какво се е случило, когато тя самата ми се обади."
В началото ядосаната Даниеле не повярвала, но след като изслушала всички подробности, затворила телефона, опаковала си нещата и отрязала кръшкача.
"Направих каквото смятах, че е правилно - сподели Сара. - Джърмейн ме накара да се почувствам истинска мръсница."

Росен Бабоев

Вашият коментар

водещите заглавия
тема на деня
статистика
футбол българия
футбол свят
спорт
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster