7sport.netкоментари
информация
  форум Сряда, 18 Април 2007  

9 МЕСЕЦА

Валери и Алисия направиха бебе в Париж

 
Снимка

За Коледа Валери заведе Алисия на тридневна ваканция в Париж

Снимка: Личен архив
Фолк звездата бременна в четвъртия месец

На Коледа се случват чудеса, а в Париж се правят бебета. След като Виктория Бекъм зачена от Дейвид втория си син в най-романтичния град на света, примера им последваха Валери Божинов и Алисия. Когато през 2001 г. британската колежка на фолк певицата разбра, че чака дете, на Острова се приемаха залози, че ще се казва Парис. Бебето обаче се оказа момче и бе кръстено Ромео. Третото попълнение в къщата на Бекъм също беше от мъжки пол - Крус се роди на 20 февруари 2005. Първият син на Дейвид и Виктория бе заченат в Ню Йорк и носи името Бруклин (8 г.).
"Най-вероятно в Париж е забременяла", призна вчера нападателят на Ювентус, който заведе Алисия на коледна ваканция в Париж. Тогава двамата се качиха на Айфеловата кула, обикаляха магазините и италианските ресторанти. Компания им правеха приятелят им Джани от Флоренция и гаджето му.
На въпрос в новогодишния брой на "7 дни спорт" какво й е донесъл Дядо Коледа, Алисия отвърна: "Тайна! Най-хубавият подарък беше, че си отделихме 3 дни за почивка само двамата. Коледа в Париж, ето какво ми подари Дядо Коледа."
Дядо Коледа всъщност е донесъл на влюбените бебе. "Искахме го и благодаря на Господ, че се получи", призна Валери, който добави, че би се радвал повече на син: "Защото ще се надявам да стане един ден и той футболист."
Божинов и Алисия са заедно от декември 2005 г. Запознават се в заведение, където певицата е на участие. Връзката им първо е разкрита в Италия, след като националът се снима в клипа към песента "Карамел". Алисия се е зарекла следващият й, четвърти албум, върху който вече работи, да е посветен на Валери. Самият Божинов ще участва по един или друг начин във всеки един от клиповете.

ПЕТЪР ВИДЕНОВ
ТАНЯ МАНОВА

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол българия
футбол свят
спорт
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster