7sport.net

коментари
връзки
информация
mobiltel.bg mtel.net dir.bg gyuvet.ch
  форум Събота, 24 Август 2002  

ДИБИДЮС

Разголихме Пендарева преди 2 г.

 
Снимка

Този старт на Петя Пендарева є донесе още по-голяма популярност

Снимка: Свилен Станоев

През лятото на 2000 г., два месеца преди олимпиадата в Сидни, атлетката Петя Пендарева прие предложението на “7 дни спорт” да се снима, както майка я е родила. Петя се оказа широко скроен и разкрепостен човек. Единственото є условие бе екипът ни да отиде в родния є Казанлък. Пендарева сама избра мястото - малък водопад извън града. След сесията и Петя, и нашият фотограф Иван Йочев останаха доволни.
Така поставихме началото на “голата” олимпийска поредица. Петя беше първата, след нея се престрашиха плувците Симеон Монев, Краси Захов, Иван Ангелов и Георги Палазов, бадминтонистът Михаил Попов, скифьорът Иво Янакиев.
Миналата година по шпага остана и петобоецът Цанко Хантов.

Вашият коментар

  


    АНКЕТА 
   

“7 дни спорт” се обърна към някои от най-известните спортистки и футболисти с въпросите: Бихте ли позирали голи, кое ви спира да го направите и срещу каква сума бихте се съгласили.


Стефка Костадинова:
Не бих се съблякла за “Плейбой” или друго издание. Иначе си купувам списанието. За мен обаче голотата е нещо много интимно. Ако допуснем, че бих го направила, то ще е за много пари.

Тони Зетова:
Не бих го сторила. Според мен в България хората все още не са готови да приемат напълно такъв вид списание. На него се гледа с различни очи. Няма нещо, което да ме спира, за да се снимам. Не смятам, че имам какво толкова да покажа. Със сигурност не бих се съблякла за 5000 долара (б. р. - според слуховете такъв е хонорарът на Лили Иванова за първия брой на “Плейбой”).

Елин Топузаков (Левски):
Нямам задръжки и притеснения и бих се съблякъл. Ако има интерес и наистина искат да ме видят гол, защо пък да не го направя. Не съм мислил дали ще е върху страниците на списание, или някъде другаде. Все пак трябва да имам предложения. Няма да взема пари, ако се наложи да се събличам. Ще го направя заради себе си, а не защото ще ми предложат определена сума. Не зная кой точно бих искал да ми партнира в такива снимки, ако се наложи. Това е въпрос на преценка и размисъл от моя страна. Трудно ми е сега да кажа - искам да съм в компанията на тази и тази жена.

Армен Амбарцумян (Марек):
Бих се съблякъл, но не и чисто гол. Даже по едно време имах такава идея. После размислих, защото не съм толкова известен. Някои ще си помислят, че си правя реклама или за да поддържам имиджа си на нестандартна личност. А аз искам да направя това ей така, за кеф. Сигурно ще бъде интересно да се видиш съблечен в някой вестник или списание. Парите не са най-важното в случая.

Росен Кирилов (Литекс):
Дали ще се съблека или не зависи от това колко ще съм гол. Ако става въпрос за снимка по слипове, няма проблем. Бих го направил. По принцип нямам скрупули, че някой ще гледа голото тяло. Аз съм на принципа, че щом на плажа мога да съм почти гол, значи и в списанията може да е същото. А що се отнася до парите - бих се съблякъл и без да получа нищо. Ей така, просто за идеята.ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
водещите заглавия
тема на деня
футбол българия
футбол свят
спорт
формула 1
интервю
стил
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-ООД   |  webmaster