7sport.netкоментари
информация


  живот Понеделник, 26 Септември 2016  

След сайта с рецепти

Нора Манчева издава кулинарна книга

Моделът е майстор на баницата, обожава я с тиква

Книга с любимите си рецепти готви моделът Елеонора Манчева. Бившата Мис България е луда по готвенето. Сама обича да казва, че кухнята е любимата й стая у дома. Красавицата има и страница във Фейсбук с рецепти, която се радва на огромен интерес.
"Надявам се един ден да ги събера в книга. Още по-хубаво е, ако направя и телевизионно предаване, подобно на моя кумир в кулинарията Джейми Оливър", сподели Манчева пред "7 дни спорт".
Тя харесва еднакво френската, италианската, испанската и българската кухня. Живяла е в страните и познава отлично тънкостите. Все пак дава леко предпочитание на специалитетите от Апенините, тъй като е луда по пастата и всички морски дарове.
Манчева разкри и кое българско ястие приготвя най-добре. "От майка съм научила да правя класическа баница и до ден днешен я приготвям. Но държа да подчертая, не с кори от магазина. Сама правя всичко. Ако трябва да избирам баница за лична консумация обаче, обожавам тази с тиква", сподели още Елеонора Манчева, която не спира с моделството, макар че основните й усилия са насочени към европейски проекти.
Ивайло Йолчев

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster