7sport.netкоментари
информация


  живот Петък, 24 Октомври 2014  

Криминално

Тикнаха в затвора имитатор на футболист

 
Снимка

Абалимба ще лежи 4 години заради прегрешенията след края на футболната му кариера
Двойник на Гаел Какута от Челси ще лежи 4 години за измами

Изпаднал бивш футболист, който се представял за играча на Челси Гаел Какута, бе осъден на четири години затвор. Преди време 24-годишният Меди Абалимба прави обещаващ старт във футбола с трансфер за 1,2 млн. паунда в Дарби Каунти, но контузия слага край на кариерата му. Тогава започват измамите.
В дългото досие на Абалимба има злоупотреба с кредитни карти, много неплатени сметки и други провинения. При един от случаите той трупа сметка с компания за 25 000 паунда в лондонско заведение, като обяснява, че е футболист от Висшата лига и парите не са проблем, а след това духва. Разбира се, играещият в момента под наем в Райо Валекано Гаел Какута не подозирал за съществуването на своя двойник. Според властите в Лондон последните измами на някогашния талант са на стойност 163 000 паунда, но в момента той нямал пари, с които да компенсира жертвите си.
- Абалимба ни каза, че много от измамените му се доверявали, защото мислели, че е футболист. Въпреки че той буди симпатии заради начина, по който се е наложило да спре със спорта, няма оправдания за последвалите му действия – коментират органите на реда.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
тема на деня
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster