7sport.netкоментари
информация


  живот Четвъртък, 11 Февруари 2016  

Жената на Джаферович се втали със скалпел

 
Снимка

Семейство Джаферович с децата си Леа и БоСнимка: личен архив
Плувкинята Евгения се подложила на абдоминална пластика преди 10 дни

Ослепителната съпруга на бившия футболист Ваня Джаферович Евгения се е подложила на естетическа операция на корема преди 10 дни. В медицината тази интервенция е известна като абдоминална пластика.
- Много ми се разтегна коремът по време на бременността с второто дете и затова се наложи да легна под ножа - разказа пред "7 дни спорт" Евгения. - Причините са естетически, а и за да не се получат някакви усложнения след време.
При операцията се събират мускулите на корема, които по време на бременността са се раздалечили, и се отстранява излишната кожа .
- Просто ми беше огромен коремът с Бо (б.р., така се казва момченцето) - сподели г-жа Дзаферович, която 11 месеца след второто раждане отново е в перфектна форма.
Само след месец тя отново ще може да спортува.
- След раждането на дъщеричката ни Леа започнах да тренирам - разказа Евгения. - Всяка вечер Ваня оставаше с нея, а аз отивах във фитнеса. Следвах специален хранителен режим и свалих много килограми. Тъкмо влязох във форма и Ваня се върна от "Сървайвър". После се появи Бобо и пак проблеми с килограмите. Има хора, които раждат и след една седмица не им личи. Това си е физика, ген... Но се радвам, че светът е стигнал до такъв момент в развитието си, че и за такива като мен има решение.
Иначе днес цялото семейство Джаферович ще празнува, защото Леа става на 4 години.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
тема на деня
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
волейбол
форум
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster