7sport.netкоментари
информация


  живот Понеделник, 30 Ноември 2015  

Григор за Никол:

Приятели сме и нищо повече

Димитров повтори версията на мениджъра за слуховете около Шерцингер

Григор Димитров отрече да има връзка с поп певицата Никол Шерцингер, каквито слухове се появиха в последните седмици. Той повтори версията на неговия мениджър Георги Стоименов, че двамата са се срещали, но между тях няма нищо повече.
- Познаваме се, не искам да отричам. Познаваме се, срещали сме се няколко пъти, но така се срещам и с много други знаменитости. Приятели сме и нищо повече – отсече в ефира на Нова Григор Димитров.
Най-добрият български тенисист, който в събота вечер спретна страхотно шоу за феновете си заедно с Гаел Монфис, вдигна леко завесата и около Мария Шарапова. Двамата се разделиха през юли след 3-годишна връзка.
- Целият този период, в който бяхме заедно, бе добър период и за двамата. Идва обаче момент, в който трябва да вземеш решения не само за тениса, но и за бъдещето – отбеляза тенисистът.
След демонстративния мач с Монфис, Григор е развел колегата си, за да му покаже нощния живот на София. Двамата купонясвали до 4 сутринта в известно столично заведение, а французинът едва ли ще откаже да се върне у нас и през следващата година.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster