7sport.netкоментари
информация


  живот Събота, 25 Април 2015  

След скандал

Баскетболистки се бият, арестуват ги

 

На гости

Снимка

Президентът на САЩ Барак Обама позира с фланелка на "Ню Инглънд Пейтриътс". Шампионите от НФЛ посетиха Обама в Белия дом, но бяха без голямата си звезда Том Брейди, който отсъства по семейни причини
Снимка: АП/БТА
Звездите от женската НБА се скарали вкъщи

Две от звездите на женската НБА бяха арестувани след бой помежду им. Бритни Грайнър и Глори Джонсън са обвинени в нападение и неподчинение, след като се сбили в къщата си във Финикс. Двете 24-годишни баскетболистки имат връзка и даже са сгодени. Те са се скарали в дома си, а явно кавгата е прераснала в бой. И двете са вкарани в ареста, съобщиха от полицията. Служителите на реда обясниха, че Грайнър и Джонсън са се сбили, след като преди това се карали, но не са използвали оръжия. Двете баскетболистки нямат нужда от ходене до болница, защото нараняванията им са малки.
Двойката обяви годежа си миналото лято, а двете лесбийки е трябвало да се оженят следващия месец.
Джонсън играе за "Тълса Шок", а президентът на клуба Стив Суетоа каза, че е притеснен за здравето на състезателката. Грайнър пък играе за "Финикс Мъркюри", като миналата година бе с основна заслуга тимът да спечели титлата в женската НБА. Тя бе и една от основните състезателки на САЩ на световното миналата есен, където американките грабнаха златото.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster