7sport.netкоментари
информация


  живот Неделя, 24 Юли 2016  

Летни емоции

Футболна съпруга обикаля замъци

 
Снимка

Красивата Деница изпраща целувки от замъка в Равадиново
Деница на Мишо Александров и дъщеря им Миа се забавляват по женски край Созопол

Михаил Александров започна ударно сезона в Екстракласа, като вкара още в първия мач за своя Легия Варшава, а сега се готви за пробив и в Шампионската лига. Докато халфът се поти здраво на терена, неговата половинка Деница се е отдала на летни емоции.
За ваканцията си ослепителната брюнетка избра Българското Черноморие. Манекенката, която отскоро се изявява и като тв водеща на Националната лотария, заведе малката си дъщеря Миа край Созопол. Двете обиколиха забележителностите в околностите, като най-много внимание отделиха на замъка в Равадиново.
Освен множество чуждестранни туристи най-голямата атракция край морето е посещавана и от доста спортисти. Красивата Деница отдели доста време на замъка, който се превърна в едно от любимите й места. Моделът пусна поредица от снимки в социалната мрежа Инстаграм и се снима във всяко кътче около замъка. "В двореца съм сама", написа брюнетката под един от кадрите, който краси профила й. Думите са заигравка с текста на популярната песен на група "Мастило".

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
формула 1
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster