7sport.net
Брой 7369  Петък, 19 Декември 2014
новинитеархив
ДЕКЕМВРИ
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


Светът бе "Берое", но за малко
"Милан" завършва годината на минус €70 млн.
В атлетиката всички взимат допинг
В бизнеса плюнки летят в краен случай

Акционерите в ЦСКА с нов план:
Пламен Марков сменя Стойчо

 

Гимнастичките – отбор на годината

Снимка

Ансамбълът по художествена гимнастика получи „Спортен Икар” за отбор на годината. Грациите взеха статуетките си от министъра на младежта и спорта Красен Кралев
Снимка: Цветомир Димов
продължение…
Вече вървят преговори с бившия селекционер, Младенов призна, че може да се махне

Дните на Стойчо Младенов в ЦСКА са преброени! Няма как по друг начин да се тълкуват започналите преговори на акционери в клуба с бившия предводител на “червените” Пламен Марков. Севлиевецът вече е имал няколко срещи с фактори в ЦСКА, които не са съгласни с политиката на Стойчо Младенов. Както е известно, последният, изразил на глас недоволството си от Екзекутора, бе човекът, спасил лиценза миналата година – Петър Манджуков.
Самият наставник на лидерите в “А” група е доста притеснен от готвещата се рокада, поради което побърза да се самопокани за интервю в понеделник в Канал 3. Там Стойчо не спря да прави мили очи на акционерите, както и да се хвали какво е постигнал. Той обаче отказа да даде обяснение по въпросите какви пари взима той, синът му, другият син и съпругата.
За сметка на това се провикна: “Не ми се сърдете, ако си тръгна, аз изпълних ангажиментите си.”

Дарин Димитров

продължение...


Коментар
На реферите им е лесно да определят кой е №1

Съдиите определиха вчера кой е най-добрият между тях. Направиха го първи, преди играчите, преди треньорите. Защото им е лесно. Първи е Сватбата, защото не го е наплюл най-плюващият – Стойчо Младенов. Втори е Сянката, защото не е скривал слънцето на Кирил Домусчиев. Трети е синът на директора на БФС, защото не е ядосвал Венци Стефанов. Най-добрият тъч рефер пък не е притеснявал "Левски". Ясни критерии, точен избор!
За цялостно творчество пък наградиха Боре Александров – оцеля навремето човекът, когато падна на стадиона в Кюстендил. Догодина първи ще е друг. По възможност – останал цял в тази джунгла “А” група.

Вашият коментар...

Испанци пребиха „Марек” в ШЛ

„Марек Юнион Ивкони” падна с 0:3 от испанския КАИ в мач от група В на Шампионската лига по волейбол, игран в „Арена Самоков”. Българският тим спечели с 3:2 първата среща с този съперник в Испания, но в Самоков не показа нищо от играта си. „Марек” повеждаше във всеки един от геймовете, но в края допускаше много грешки, с които подаряваше гейма на съперника си.
Така „Марек” е на последно място в групата с 1 победа и 3 загуби и само 2 спечелени точки.

продължение...

Глобиха Ройс с €540 000, години шофирал без книжка

продължение...

Сватбата - съдия на годината

продължение...

Херо: Гонзо не ме иска, с него не си говорим

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera