7sport.net
Брой 7231  Петък, 1 Август 2014
новинитеархив
АВГУСТ
П В С Ч П С Н
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


Спартак Вн се разпадна
Новата Борусия е голяма заплаха
Аврамова бяга в Турция
Не харесвам шума около мен

След равенството с Партизан
Стойчо Стоев уволнен, идва Дерменджиев

 
Снимка

Стойчо Стоев си тръгна заради слабите резултати на Лудогорец от началото на сезона
Снимка: Цветомир Димов
Треньорът освободен заради слабите резултати, испанците остават в щаба

Лудогорец и Стойчо Стоев се разделиха няколко часа след като отборът не можа да победи Партизан в първи мач от Шампионската лига. Разградчани направиха само 0:0 у дома, като това намали шансовете им за продължаване напред.
Ден след двубоя Стойчо Стоев беше освободен от поста си, а неговото място зае наставникът на дублиращия отбор Георги Дерменджиев. Опитният спец, който през миналия сезон беше помощник на Стойчо, е назначен за постоянно. Причина за уволнението на Стоев пък са слабите резултати в последния месец. Отборът има само една победа, а в три мача не е отбелязал гол.
Със Стойчо си тръгва и помощникът Явор Вълчинов, а треньорът на вратарите Николай Донев остава. В щаба ще са и двамата испанци Серхио Марти и Хавиер Рамос.

Симеон Кичуков

продължение...


Коментар
Да връщат казармата

Махнаха казармата и момчетата ни станаха толкова меки, че дори момичетата ги бият. Виж при Ван Гаал тези неща не вървят – той въведе казармен режим в Юнайтед с всичките положителни неща: бой по каската, строева подготовка, хиляди повторения. С възпитателни крясъци и безпрекословно подчинение, без „моля”, „ако обичате” и „евентуално”. И отборът потръгна, а играчите са щастливи, тичат като отвързани и бият. А в свободното време демокрацията е много полезна, дори препоръчителна. До втора заповед. От шефа.

Вашият коментар...

Венци: На простака не можеш да дадеш акъл

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е изключително обиден от думите на шефа на ЦСКА Александър Тодоров. Преди няколко дни дясната ръка на подсъдимия Александър Томов отсече, че липсата на двубоя от тв ефир може да е опит да се скрият някои нередни неща, които ще се случат в Овча купел.
- На простия човек може да му дадеш пари, но не и акъл. Искам да кажа на Александър Тодоров, че ако има някакви проблеми, трябва да се обръща към "Футбол Про Медиа" и да не ни намесва – отсече Чичо Венци.

продължение...

Ван Гаал е холандското копие на Съра

продължение...

Федерер: Григор е много атрактивен

продължение...

Джеймс Бонд вика за Ливърпул

продължение...

Лудогорец не играе с лекота

продължение...

Медиите в Сърбия:
Партизан оцеля в Лудата гора

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera