7sport.net
Брой 7695  Вторник, 24 Ноември 2015
новинитеархив
НОЕМВРИ
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
коментари
информация


"Лудогорец" един месец на лагер без прекъсване
Кристиано иска да се маха от "Реал" (М)
Федерер прокле Джокович
Кайзера: Дадох няколко милиона на ФИФА

След общото събрание
"Виваком" става основен акционер в "Левски"

 
Снимка

Членовете на УС на "Левски" Иво Тонев и Николай Иванов ще взимат решенията на Герена под зоркия поглед на Александър Ангелов и Минко Герджиков, които са част от надзорния съвет
Снимка: Велислав Николов
Увеличиха капитала на 43 млн. лв., промени в ръководството

"Виваком" става основен акционер на "Левски". Това бе решено на общото събрание на акционерите в зала 3 на НДК. "Сините" увеличиха уставния капитал на дружеството с 13 млн. поименни акции и вече е 43 669 974 лв. Новите 13 млн. акции са предоставени на новия главен акционер. Очакванията са "Виваком" да плати сумата и да получи 30% от "синия" клуб.
Главният спонсор на "Левски" вече има и свой представител в надзорния съвет. Това е Бранимир Ботев, който заменя Тодор Батков. Местата си запазват Александър Ангелов и Минко Герджиков.
Сериозни промени има и в управителния съвет на "сините". Освен председателя Иво Тонев там ще са Николай Иванов, Константин Баждеков, НКП, тръст "Синя България", Николай Илиев, Гошо Гинчев, Илия Христов от сдружение "Сини сърца" и фирмата на Иван Христов и Андрей Арнаудов "Междинна станция". На събранието бе направен отчет за 2014 г., който показа, че "Левски" е на загуба с малко над 5,5 млн. лв.

Живко Сребрев

продължение...


Коментар
Прозрачност трябва!

В последните 6 месеца и "Левски", и ЦСКА смениха изцяло ръководните си екипи. На Герена обаче всичко се получава и клубът върви. Първи е и в класирането. На "Армията" нищо не върви. Вървят разговори.
"Сините" се радват на успех, защото там всичко е прозрачно и ясно. Всички знаят йерархията, всеки знае кой кой е, какъв е и за какво отговаря. В ЦСКА никой не знае кой кой е и за какво точно отговаря. Всъщност дори не се знае кой взима решенията на "Армията" и какво точно управлява. Както не се знае и какво е останало да се управлява. Както и с чии пари стават нещата. Това си има цена...

Вашият коментар...

Стоичков застана зад Васил Божков

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков подкрепя Васил Божков за управлението на ЦСКА. Камата е твърдо против любимият му клуб да бъде управляван от Гриша Ганчев и да се слива с "Литекс". Бизнесменът метна Ицо преди две години, когато за няколко дни бе треньор на "червените". По това време "Титан" се оттегляше от клуба и Ганчев бе поел ангажимент да поеме ЦСКА и изпрати Стоичков на "Армията" за треньор.

продължение...

Иван и Андрей правят за "сините" училище

продължение...

Раздори в "Байерн", Замер командва вместо Гуардиола

продължение...

Пламен Константинов остава до 2018 г.

продължение...

Ивелин Попов трябва да вкара "Спартак" в ШЛ

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera