7sport.net
Брой 7516  Четвъртък, 28 Май 2015
новинитеархив
МАЙ
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
коментари
информация


Камбуров остава в "Локо" (Пд)
Рафа с 5 условия, за да поеме "Реал" (М)
Канада без титуляр срещу България
Руси Гочев: В "А" група е лесно да станеш голмайстор

В събота ще стане ясно:
Купа или уволнения в "Черно море"

 

"Балкан" пак сгъна "Лукойл"

Снимка

"Балкан" победи с 82:78 "Лукойл Академик" в третия мач от финала на баскетболното първенство. Така "зелените" са само на победа от титлата, а следващият мач от финалната серия е отново в Ботевград
Снимка: Иво Паунов, наш пратеник
продължение…
Моряците излизат на живот и смърт във финала срещу "Левски"

Жесток ултиматум е поставен на футболистите на „Черно море” броени дни преди финала за купата срещу „Левски”. „7 дни спорт” разбра, че на „Тича” официално са заявили пред играчите, че ако не спечелят трофея, половината ще изхвърчат веднага. Новината идва като студен душ за възпитаниците на Никола Спасов, на които веднага след класирането за финала бе заявено, че ще играят за отборна премия в размер на 100 хиляди лева.
Финалът срещу „Левски” на практика се явява последен шанс за футболистите, които са с несигурно бъдеще в „Черно море”. Както вече стана ясно, треньорът на варненци показа вратата на капитана Кирил Котев, а още няколко играчи стягат куфарите на "Тича". Така финалът се явява на живот и смърт не само за "сините", а и за съперника им от Варна.

Живко Сребрев
Дарин Димитров

продължение...


Коментар
Да вземеш решение не решаваш проблема

Министерският съвет прие национална стратегия за борбата с допинга. Това сигурно е 47-ата в последните 40 г., откакто почнаха да ни хващат с допинг. Предишните не доведоха до никакъв резултат. Има и стратегия за борба с безработицата, но безработните стават повече. Стратегия има и за намаляване на катастрофите, но те нарастват. Преди 1990 г. имаше стратегия за абсолютно всичко. А стана едно голямо нищо. Така че да вземеш решение не значи че си решил проблема.

Вашият коментар...

Григор: Със сигурност трябва да променя нещо

Григор Димитров обяви, че сам си е виновен за загубата от Джак Сок още в първия кръг на "Ролан Гарос".
- Разочарован съм. Втора поредна година не успях да събера себе си в Париж. Трудно ми е да го приема, но се налага. Със сигурност трябва да променя нещо в играта си, защото не показах това, което мога - обясни Григор.
Пред БНТ Димитров обясни, че може да има промяна или нов треньор в екипа му, но това да се случи по-късно през годината.

продължение...

МС прие стратегия за борба с допинга

продължение...

ФБР арестува 7 от ФИФА по бели гащи

продължение...

Жужо: Напускането на Дани Абало е голяма загуба за "Лудогорец“

продължение...

Само изпълкомът може да остави ЦСКА в "А" група

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
баскетбол
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera