7sport.net
Брой 7320  Петък, 31 Октомври 2014
новинитеархив
ОКТОМВРИ
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
коментари
информация


Скандали в Базел преди мача с Лудогорец
Хьонес спира трансфер от затвора
Макларън чака „да” от Алонсо
Преживял съм всичко, от какво да ме е страх?

След дълго умуване на “Иван Асен”
БФС наказа Левски, но не за Стойчо

 

Григор приключи сезона с бой от Мъри

Снимка

Григор Димитров отпадна от турнира Мастърс в Париж след загуба с 3:6, 3:6 от Анди Мъри в третия кръг. Така българинът се прости с шансовете да участва на финалите на АТР в Лондон, където ще играе именно Мъри
продължение…
Сините напът да се разминат с месията Фернандес, нямат пари за заплатата му

Дисциплинарната комисия към БФС пожали Левски за снежната топка по треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Дисципът все пак наложи солидна глоба на сините, но заради нахлуването на публиката от сектор „Б” и ударите по полицаи. Левски ще играе един мач при закрити врати (с Берое) и ще плати глоба от 25 000 лева. Помощник-треньорът на червените Тодор Янчев отнася един мач наказание и глоба от 500 лева за изританата към скамейката на сините топка, а армейците са санкционирани с 4000 лева.
- Инцидентът със Стойчо Младенов е без нараняване. Той не е показал медицинско - заяви председателят на комисията Юрий Кучев.
Междувременно стана ясно, че Левски може да се размине с чакания като месия нападател Гийон Фернандес. Двете страни водиха дълги преговори вчера, но до контракт не се стигна. Причината – сините нямат пари за исканата от Фернандес заплата.

Живко Сребрев

продължение…


Коментар
Взимайте английските закони и да ви няма!

В България страдаме, че нямаме читави закони. Футболът ни също се тресе от този проблем. Лошото е, че липсата им оправдава вземането на идиотски решения.
Като е така, да вземем наготово английските правила и онези от БФС дим да ги няма. На Острова поне знаят как се вършат нещата. Правиш се на расист – получава Сашко Тонев тези 7 мача наказание. У нас глобяваме с 1500 лева. Сега пък одрусали Левски, че фенове набили полицай. Не е сериозно. В Англия за такова провинение влизаш в затвора. А тук виновният дори не плаща. Плаща клубът.

Вашият коментар...

Гонят Александър Тонев 7 мача за расизъм

Халфът на Селтик Александър Тонев бе дисквалифициран за 7 мача за расистки обиди към защитника на Абърдийн Шей Логън през септември. Аргументът на Дисциплинарната комисия на шотландската лига за жестокото порязване бе, че поведението му е било изключително недопустимо. От Селтик заявиха, че вярват в неговите твърдения и в невинността му, и обявиха, че играчът ще обжалва.

продължение...

Испанка на полуфинал в София

продължение...

Луд фен на Хамбургер скочи да бие Рибери

продължение...

Цяла България срещу Батков! Той се скри във Флоренция

продължение...

Георги Илиев-Майкъла:
Лудогорец не играе в „А” група

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera