7sport.net
Брой 7367  Сряда, 17 Декември 2014
новинитеархив
ДЕКЕМВРИ
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


Манджукови бесни от бонусите на Стойчо
Сашо Тонев е расист, решиха в Шотландия
Григор и Кобрата в битка с алпинист за „Спортист на годината”
Жребият прати „сините” направо на полуфинал

След разкритията за финансови облаги
ЦСКА настръхна срещу семейство Младенови

 

Синя звездна класация

Снимка

Легендарният ни борец Боян Радев бе сред VIP гостите на церемонията по награждаването на най-заслужилите спортисти на спортен клуб „Левски” и раздаде наградите на част от призьорите
Снимка: Иво Паунов
Предлагат треньора на армейците за почетен жител на... Разград

За ЦСКА сезонът завърши с победа в контролата с "Дунав" с 2:0, но за Стойчо Младенов мъките по Коледа тепърва започват. На "Армията" са настръхнали срещу цялата фамилия на Екзекутора, след като стана ясно колко здраво тя блажи в Борисовата градина. Поредният възроптал срещу Младенов е Димитър Пенев. Легендата хариза преди време 200 000 лева на ЦСКА. Сега обаче е бесен, че на практика парите отиват при Младенов, синовете му и дори съпругата, а не за разплащане на дългове.
В същото време самият треньор на ЦСКА е напът да получи неочаквана награда. Той бе предложен чрез група във Фейсбук за почетен жител на... Разград! “Г-н Младенов е сред хората, направили най-много Лудогорец да се превърне в такъв силен отбор”, се казва в писмото до кмета на Разград.

продължение...


Коментар
На “Армията” осъзнават истината за лъжите

Навремето улиците на София обезлюдяваха, когато даваха сериите на култовата психарийка “Туин Пийкс”. От там е прозрението: “Това, което виждаш, не е това, което е.”
Е, оказа се, че класиката може да се пресъздаде отново. Този път в Борисовата градина. Там Сашетата, Ванките и Стойчетата едно говорят, а нещата други излизат. Такива, за каквито “7 дни спорт” алармира ли алармира. Не ни чуха. Техен проблем. Сега обаче, когато червените истини лъснаха, няма спасение. В Борисовата градина предстои бавно, мъчително, но неизбежно осъзнаване на истината за лъжите.

Вашият коментар...

Батков разсмя играчите: Взимам €30 млн. до януари

Собственикът на „Левски” Тодор Батков пак намери как да разсмее играчите си и да ги пусне в коледна ваканция без заплати. Босът е обяснил на тарторите в съблекалнята, че в средата на януари ще подпише сделка за 30 млн. евро, от която сериозно ще се облажи и „Левски”, научи „7 дни спорт”.
Днес обаче при „сините” предстоят далеч по-земни неща - ще се състои дълго чаканото общо събрание. На него официално ще се обяви влизането на феновете в „Левски” и увеличаването на капитала. Освен това по-късно през деня Георги Иванов и Херо ще проведат решителна среща за треньорския пост.

Живко Сребрев

продължение...

„Локо” (Сф) е най-страшното оръжие на Гигов

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
формула 1
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera