7sport.netкоментари
информация


  футбол България Петък, 3 Юли 2015  

Дилема

Стойчо умува къде да играе Де Ноойер

 
Снимка

На Герена се чудят къде да играе Джереми де Ноойер
На Герена чакат халф и нападател през следващата седмица

Старши треньорът на „Левски” Стойчо Стоев има сериозна дилема около едно от новите попълнения в отбора. Наставникът все още не е решил на коя позиция да пуска холандеца Джереми де Ноойер. 23-годишният футболист по принцип бе взет за заместник на Владимир Гаджев в халфовата линия, но в крайна сметка може да заиграе и като дясно крило. Джереми е играл на тази позиция в бившите си отбори, но все пак най-силен е като централен полузащитник.
Проблемите с контузии в „Левски” допълнително заплитат възела около Де Ноойер. В момента от халфовете с травми са Борислав Цонев и Божидар Краев, а Мигел Бедоя ще се възстановява до август от стомашната инфекция, която му попречи да започне навреме подготовка с отбора. Юношите Краев и Цонев бяха използвани от Стоев точно вдясно на атаката.
Иначе вчера Джереми де Ноойер се присъедини към лагера на „Левски” в Боровец. Вчера по обяд той кацна в София и се отправи към базата на „сините“ в планинския курорт. Халфът подписа в понеделник 2-годишен договор, но се прибра в Холандия, за да си събере багажа. Той, както и другият нов в отбора – Денис Махмудов, може да направят неофицилен дебют в контролата срещу руския „Волга” в събота.
Междувременно ръководството на „Левски” продължава с преговорите с евентуални нови попълнения. „7 дни спорт” разбра, че „сините” са в напреднали разговори с халф и нападател от чужбина. Ако всичко протече нормално, се очаква двамата да подсилят отбора през следващата седмица.
За момента имената на играчите се пазят в строга тайна, като единственото ясно около тях е, че ще дойдат като свободни агенти без особено големи финансови претенции.
На Герена продължават и с търсенето на класен централен защитник, който да застъпи директно в титулярния състав.

Живко Сребрев и
Дарин Димитров


 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster