7sport.netкоментари
информация


  футбол България Вторник, 13 Октомври 2015  

В предстоящото дерби

Обещават 5 бона премия в "Лудогорец" за победа на Герена

 
Снимка

В "Лудогорец" се надяват да мотивират играчите с пачки за мача на Герена
Шефовете ще стимулират отбора в опит да си върнат първото място

Солидни премии ще има в "Лудогорец" за предстоящото дерби с "Левски" от 12-ия кръг на "А" група, научи "7 дни спорт". Разградчани гостуват на стадион "Георги Аспарухов" с надежда да си върнат първото място в класирането, на което в момента се намират именно "сините". Шампионите нямат бонуси в момента в първенството, но заради голямата важност на двубоя в столицата, както и на неубедителната форма, която демонстрира тимът от назначаването на Едуард Ераносян, шефовете са решили да развържат кесията.
Премията на Герена за шампионите ще бъде около 5 хиляди лева на калпак, която е екстремно висока за българските стандарти. За сравнение толкова беше преди години бонусът отново на "Георги Аспарухов" в станалия емблематичен мач, който беше директен за титлата, а "сините" взеха с автогол в последната минута на Бургзорг. Сега в Разград обаче са наясно, че отборът им е далеч от добрите си дни, и заради това се опитват да мотивират футболистите по различен начин. Друг е въпросът дали играчите на Ераносян, които прибират заплати от по няколко десетки хиляди евро, ще се трогнат от бонус, бил той и 5 бона в левове.
По-интересното е, че в "Лудогорец" все още чакат премията си за победата над "Пирин" по-рано през сезона, която изкачи еднолично шампионите на върха. Този двубой в 6-ия кръг (21 август) завърши 3:0 за разградчани.

Симеон Кичуков

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
волейбол
формула 1
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster