7sport.netкоментари
информация


  футбол България Събота, 20 Декември 2014  

С интервюто си в Канал 3

Стойчо разкри измама с акциите на ЦСКА

 
Снимка

Стойчо Младенов пусна духа от бутилката, без да иска
В Борисовата градина ще ударят 40 милиона лева дефицит догодина

Разпределянето на акции в ЦСКА явно е една от най-големите задкулисни игри в момента в „А” група. Това разкри не кой и да е, а лично старши треньорът на армейците Стойчо Младенов. Той гостува в Канал 3, където в опит да се изкара по-католик от папата, Екзекутора изригна: „Кой дава пари на ЦСКА ли? Ами и аз давам! Купил съм акции, 40 000 по един лев, както направиха много фенове по време на кампанията”.
Подобно признание е скандално и води до куп въпроси преди втория опит на Сашетата да хванат балъци на борсата. Първото питане е как така в кампания, в която феновете даваха по 3 лева за акция, Стойчо Младенов си е напазарувал такива по левче. Че и синът му, и другият син, и жената, и внучката, както сам се похвали. Няма как да са от акциите на Лупи, защото Екзекутора изрично обясни, че си е купил ценните книжа в периода, в който те бяха предлагани от „Елана” и други посредници на борсата. И второ, след като емисията бе обявена за неуспешна, как така акциите, закупени от фенове, бяха обявени за невалидни, а тези на Младенов още важат!?
Очевидно става дума за някаква измама, която самият Стойчо Младенов не подозира, че разкри. Тук е мястото да припомним, че един от топюристите у нас и бивш царски съветник – Максим Димов, пусна сигнал до прокуратурата, че ЦСКА няма право да продава акции, а предлагането им е невиждан опит за измама на купувачите. Все още няма становище по жалбата на Димов, поради което и Сашо Апашо не е в състояние да каже кога точно смята да хвърли втори път въдицата на феновете риби. И най-вероятно съдът няма да му даде въобще да го направи.
Голямата уста на Малкото Саше пък би трябвало да вкара ЦСКА в обяснителен режим и пред финансовите власти. На няколко пъти Лупи обяснява в медийни изяви, че бюджетът на ЦСКА в последните два сезона не надхвърля 10 милиона. В същото време Сашето Тодоров се похвали, че за година и половина клубът бил стопил точно 20 милиона лева задължения. Което означава, че или играчите дори не са яли две години, или пък се плаща с някакви черни пари. Всъщност може да е нито едното, нито другото, а просто едни дългове се разсрочват за друго време и така се трупат пасиви. Те пък догодина ще са унищожителни за ЦСКА. Според финансови експерти при тази политика на настоящата управа на „червените” пасивите ще скочат от 29 милиона над 40 милиона лева!

Методи Владимиров

 

Вашият коментар

  


    Сашетата се оплетоха с милиони в лъжите си 
   

Най-хубаво е двете Сашета в Борисовата градина да спрат да дават изявления. Щом единият си отвори устата, веднага другият става за смях. И обратното. Всъщност най-смешни са онези фенове, които си купиха навремето акции, предложени им от хора, които спекулират с милиони, без да им мигне окото. Апропо, къде са парите от неуспешната емисия? Нали Лупито обеща да отвори две стаички на „Армията”, където срещу върнатите пари феновете да могат да си купят реални акции. Досега нищо подобно не се е случило.
И още нещо, изключително комично. Преди няколко месеца Апашо едва не си строши гръдния кош. Биейки се в гърдите, фалиралият политик обеща с тези темпове на погасяване на задължения ЦСКА да няма никакви дългове в края на 2015-а. Според сметките на Сашето 2 обаче излиза друго. С тези темпове на погасяване в края на 2015-а ЦСКА ще има минимум 10 милиона лева задължения и май над 40 милиона дефицит!

водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster