7sport.netкоментари
информация


  футбол България Петък, 9 Декември 2016  

След зелената светлина от БФС

Горна Оряховица полудя, 7000 фенове идват на мача

 
Снимка

Така изглеждат градът и стадионът, снимани от дрон
Спонсор на Локомотив вади скара на корем пред шоуто с ЦСКА-София

Локомотив се завръща в Горна Оряховица! Разбира се, нямаше друга тема по улиците на града след решението на БФС да лицензира обновения напълно стадион. Така в неделя от 15,00 часа до прочутата жп гара идва първата жертва - ЦСКА-София. Домакините очакват близо 7000 души на съоръжението, което е за около 8000 зрители. 5300 са новите седалки, но останалите сектори също стават за гледане. Разбира се, ще има буферна зона, чака се и червена агитка.
Веднага след новината към стадиона буквално заваляха заявки за билети за мача с тима на Гриша Ганчев. Футбол от "А" група не е имало в града от десетилетия. Времето ще е хубаво според синоптиците и цената от 8 лева не плаши никого в Горна Оряховица. Всички местни и областни първенци също вече са запазили места в ложата.
Еуфорията се пренесе и върху клубните спонсори. Още в 12,00 ч. в района на старите съблекални на стадиона ще бъдат позиционирани множество маси, столове и специална каравана, която ще предлага всякакви разновидности на известната горнооряховска скара. Спонсорът покани всички на "този малък празник" непосредствено преди срещата, за да се заредят с настроение за битката.
Еуфорията естествено се пренесе и върху футболистите, на които им беше писнало да домакинстват в Пловдив. В съблекалнята на Локомотив не мислят вече за нещо друго освен за победа срещу фаворита. Притесненията са само две. Дали невероятната еуфория няма да пренавие футболистите. И дали съдията Ивайло Стоянов от Петрич, за когото в Локо имат повече от добро мнение, ще издържи на напрежението.

Ивайло Йолчев

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
баскетбол
волейбол
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster