7sport.netкоментари
информация


  футбол България Събота, 25 Април 2015  

Вече е факт

Инджов се оттегля от ЦСКА, П. Манджуков - също

 
Снимка

Ивайло Манджуков наследи властта на "Армията" след отказа на баща му Петър Манджуков и бизнесмена Юлиян Инджов
Ивайло Манджуков и Милко Георгиев трябва да погребат скъпия покойник

Положението в ЦСКА отива към своя епилог. Вчера стана ясно, че бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков вече не участват нито в управлението, нито във финансирането, нито в другите дейности, свързани с клуба. От началото на месец април Юлиян Инджов на няколко пъти обявяваше, че обмисля да се оттегли от клуба, но впоследствие променяше решението си. Този път обаче реши. От вчера новият мажоритарен собственик на ЦСКА е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Новината бе потвърдена от официалния сайт на клуба. Дружеството с ограничена отговорност "Финансово маркетингова компания" ООД е създадено на 27 януари тази година. То е с капитал 5000 лева, като равни дялове притежават Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Предметът на дейност е маркетинг и търговия, консултантска дейност, представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
Ето какво написа официалният сайт на ЦСКА по повод оттеглянето на Юлиян Инджов и Петър Манджуков от управлението на клуба.
"ЦСКА поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.
Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности, свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА (София) в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие на която и да е отделна персона.
Информираме, че за всяка актуална промяна на конкретна ситуация ще бъдете уведомени своевременно само и единствено чрез официалния сайт на клуба – CSKA.BG. И ние като част от огромната "червена" общност не сме забравили, че заедно можем всичко!", написаха в сайта на ЦСКА.

Асен Томов

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster