7sport.netкоментари
информация


  футбол България Понеделник, 29 Септември 2014  

10 бона в Левски за боя над шампиона

 
Снимка

Играчите на Левски имаха поводи за радост
Снимки: Иво Паунов
Иво Тонев даде бонус на футболистите, заведе ги на дискотека

С пищно тържество Левски отбеляза победата си над Лудогорец с 3:2 в събота вечерта. Футболистите на Георги Иванов получиха свободна вечер и можеха да се забавляват след боя над шампионите. Играчите на Иванов имаха и друг повод за радост. Както е известно, сините нямаха определена премия за мача с Лудогорец заради финансовите проблеми на Герена в последно време. Собственикът Тодор Батков увисна с една заплата на отбора, а в последно време спря и бонусите. Точно заради това той обяви, че допълнителен стимул за победа над Лудогорец няма да има.
По информация на "7 дни спорт" обаче премия за сините все пак имаше. След края на мача членът на УС Иво Тонев влезе в съблекалнята и лично обяви пред отбора, че получава общ бонус в размер на 10 хил. лв. Бившият директор на сините, който е отговорен за изграждането на новия сектор „А” на "Георги Аспарухов", лично се ангажира да зарадва футболистите.
Освен това след полунощ целият отбор на сините превзе дискотеката на Тонев в центъра на София "Найт Флайт". Левскарите поливаха победата до ранни зори.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster