7sport.netкоментари
информация


  футбол България Четвъртък, 23 Октомври 2014  

След партенка за Ботев

Неделев изригна: Глупаци прости!

 
Снимка

Тодор Неделев изрева зверски срещу Спортал
Националът категоричен, че го вкарват в интриги

Публикация в сайт накара доскорошната звезда на Ботев Тодор Неделев да изригне срещу авторите на партенката. Става дума за материал, според който Неделев не искал да се връща в Пловдив. Припомняме, че преди няколко дни лично директорът на Ботев Тервел Златев обяви, че от Нова година ще стартират опити пловдивският клуб да си прибере национала, пък било то и под наем.
В момента Неделев е в немилост в Майнц, като дори не попада в групата за мачовете. Вместо това пловдивчанинът го раздава титуляр в дублиращия тим на немския клуб, който едва крета в трета дивизия.
“Искам само да кажа нещо, който иска да ми вярва, който иска да не ми вярва: Относно статията в Спортал, отново по мой адрес, никога не съм казвал, че не искам да се връщам в Ботев. Който ме познава и ме следи, много добре знае. Ако вярвате на това, което се пише, сте страшно заблудени. Не ми пука кой ме плюе. Това, че от Майнц не ме пускат, е отделен въпрос, но не пишете глупости да настройвате хората срещу мен. Глупаци прости! Всичко ще ви се върне рано или късно, има един човек горе, който гледа”, написа късно във вторник вечерта на страницата си във Фейсбук Неделев.

 

Вашият коментар

  
водещите заглавия
статистика
футбол свят
спорт
баскетбол
форум
живот
Обратно горе © 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД   |  webmaster