7sport.net
Брой 7899  Сряда, 29 Юни 2016
новинитеархив
ЮНИ
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
коментари
информация


Льов не се плаши от Италия
Левски вдигна ръце и от Деса
Гласят Везенков за шеф на баскетбола
Гаджето на Раонич №1 на "Уимбълдън"

След консултации с юристи
Боби пуска и ЦСКА, и Литекс

 
Снимка

С решението си да пусне и двата клуба, Боби Михайлов ще влезе в историята, въпросът е как
Хибридът Литекс е в "А" група, няма право на емблемата, историята и "Армията"

Борислав Михайлов взе компромисно решение в битката за ЦСКА, като пуска и двата тима до участие в първенствата. Позицията на шефа на БФС е консултирана с Правната комисия и предстои да бъде гласувана на изпълком. 31-кратните шампиони ще продължат участието, като до няколко дни ще се разбере къде - във "В" или в "Б" група. Въпрос на одобрение на оздравителния план на Васил Божков от финансовото министерство.
Пребоядисаният Литекс ще получи право да играе в елита. От БФС твърдят, че няма как да спрат преименуването му. Клубът на Ганчев обаче не може да използва стадион "Българска армия", който е на ЦСКА. Тимът няма право също така да носи емблемата и други символи на "червените". Не е носител на тяхната история, а на тази на Литекс с 4 титли, категорични са от Правната комисия.
Ако решението бъде гласувано, предстоят куп жалби и дела - както в българския съд, така и в УЕФА и ФИФА.

продължение...


Коментар
Балонът се надува

Всеки от нас е играл в детството си на една игра - "Балонът се надува". Знаем и как свършва песента. Е, англичаните го разбраха по болезнения начин. От години надуват балон със звездите си. Единият струва 50 милиона паунда, другият взима 200-300 хиляди на седмица. Ако падне по-надолу, настава една сръдня за новия договор, не е за приказка. Цял народ не спи от вълнение. А кой колко струва, се видя срещу исландския тим, воден от зъболекар. Нула! Толкова за английските звезди. Висшата лига я правят чужденците. Като Канте и Пайе. Но пък тях ги гонят политиците в Лондон! Мъка на Острова, светлинка отникъде не идва.

Вашият коментар...

Англия в шок, посрамена от "тъпунгери"

Англия изпадна в шок след позорната загуба 1:2 от Исландия, страна с населението на град Пловдив. Оцененият на над €477 млн. отбор със звезди от Висшата лига стана за смях в Ница и излетя от Евро 2016 на 1/8-финала. Ругатни и клетви се посипаха към Руни и компания още на стадиона, английски хлапета плачеха. Селекционерът Рой Ходжсън напусна поста си. "Тъпунгери", написа "Сън" голямо заглавие. "Дейли Мейл" добави "Прав му път!"

продължение...

Светослав Гоцев: Знаем кой клати стола на Пламен

продължение...

Това ли беше всичко от теб, Ники?

продължение...

Италианките кръшкат по време на мачовете

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera