7sport.net
Брой 7845  Вторник, 3 Май 2016
новинитеархив
МАЙ
П В С Ч П С Н
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


Владо Стоянов изплаши Лудогорец
Луис Енрике беснее в съблекалнята
Спартак шокира Берое и е на 1/2-финал
Кройф стана най-важният човек в живота ми

След поредните промени
Трима шофьори командват в ЦСКА

 

Борба за агне, овца и чест

Снимка

Дряново организира народни борби в последния почивен ден, а сред атракциите беше бронзовият медалист от Евро 2016 Николай Куртев (в синьо), родом от селото. Опитните Иван Деливерски и Димитър Кумчев спечелиха в категориите си, като нарамиха агнето и овцата за награди
Снимка: БТА
Тошко Жълтицата и Стоян Канзаса уволняват и назначават на "Армията"

След като борецът Николай Паслар стана изпълнителен директор на ЦСКА, в клуба се напълниха и с началници шофьори. Последното решение за уволнението на Александър Тодоров е гласувано от никому непознат надзорен съвет, който се оказва пълен с таксиджии. Георги Барзов е личен шофьор на клубния бос (по документи) Ивайло Манджуков. Друг гласувал член на НС е Стоян Йорданов Ангелов. Същият е популярен като Стоян Канзаса, работи като таксиметров шофьор в голяма компания и също е близък до Манджуков-младши.
Интересното е, че с гласовете на шофьорите е назначен не само борецът Паслар, но и друг интересен член на управителния съвет на ЦСКА. Става въпрос за Тодор Тодоров. Той е по-известен като Тошко Жълтицата от Биримирци и работи в таксиметровата компания на Канзаса. Тодор Тодоров е приближен до един от акционерите - Милко Георгиев. "7 дни спорт" направи няколко опита да се свърже с Канзаса и Жълтицата, но телефоните им даваха свободно.

продължение...


Коментар
Не може да бие, не може и да пада

За да започнеш да побеждаваш, първо трябва да се научиш да падаш. Наш Григор, вече на 25 години, не може и двете. Троши ракети на поразия, губи спечелен финал и се чуди защо отдавна изпадна от топ 10. Отговорът е ясен - защото не побеждава. С всеки такъв знаков мач става все по-видно, че Димитров има проблеми със самоконтрола и причините за слабите резултати не са само спортни. И в никакъв случай не са виновни ракетите. Най-добре ще е Григор да се вземе в ръце. На корта и извън него. Защото времето минава, а той дори не се е научил да пада.

Вашият коментар...

Глобяват Григор за строшените ракети

Григор Димитров може да отнесе солена глоба за невъздържаното си поведение по време на финала на турнира в Истанбул. Нашият загуби със 7:6 (5), 6:7 (4), 0:6 от Диего Шварцман (Арж). Хасковлията изпотроши ракетите си, а след няколко предупреждения беше наказан със служебен гейм, с който мачът приключи.
Очаква се случаят да бъде разгледан от ръководството на АТП. Димитров, който се придвижи с едно място и вече е №28 в световната ранглиста, пропусна да спечели 5-а титла в кариерата си.

продължение...

Тодоров: Смениха ме, защото бях против ликвидация

продължение...

Страх тресе Байерн от Атлетико М

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
баскетбол
волейбол
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera