7sport.net
Брой 7928  Четвъртък, 28 Юли 2016
новинитеархив
ЮЛИ
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
коментари
информация


Дунав търси текст за химна си
Мюлер: Предпочитам конюшнята пред плажа
Григор е гол, фенките в екстаз
Кристиано и грозното пате

"Синята" агитка: Мачът с Литекс - на Герена!

 
Снимка

Левски загря за старта на шампионата с успех над Витоша Бистрица. "Сините" победиха 2:1, като и двата гола бяха дело на Адениджи. На снимката: Франсис Нар в борба за топката с футболист на Витоша
Снимка: Христо Танев
Левски винаги е имал голяма подкрепа срещу отбора на Ганчев, обясни Гугутката

Феновете на Левски призоваха ръководството на клуба домакинските двубои срещу хибрида Литекс-София да се играят на стадион "Георги Аспарухов". Почетният председател на НКП на "сините" Владимир Владимиров-Гугутката заяви, че няма причина сблъсъкът да е на Националния стадион "Васил Левски", защото не е дерби.
"В 10-ия кръг играем с Литекс-Етрополе и те са домакин. Нашата подкрепа ще бъде такава, каквато за мачове с Литекс. Левски винаги е имал подкрепа срещу отбора на Гриша Ганчев", обясни Владимиров пред "7 дни спорт".
"За мача през пролетта ще призовем ръководството на Левски да играем на нашия си стадион, а не на националния. Мачовете с тима на Гриша Ганчев винаги сме си ги играли на Герена", захапа съперника Владимиров.
Живко Сребрев

продължение...

Олимпиада, разпъната на кръст

Над Рио де Жанейро винаги е сянката на статуята на разпънатия Христос. Такава ще е и олимпиадата - разпъната на кръст. От една страна, от чудовищна и неконтролируема престъпност, опасни улици и потресаваща бедност. От друга, наказанието на руските атлети, което свежда олимпиадата до панамерикански игри. Няма ги най-добрите тенисисти. И американските баскетболни звезди отсвириха игрите. И така - чака ни една разпъната на кръст олимпиада. Какъвто е целият свят днес.

Вашият коментар...

Ивет ще носи знамето в Рио

Ивет Лалова ще носи българското знаме на церемонията по откриването на олимпийските игри в Рио де Жанейро на 5 август. За първи път от 92 г. атлет заслужи високата чест.
Предложението е на председателя на БОК Стефка Костадинова.
До решението Ивет Лалова да води българската група на откриването се стигна, след като обидната идея знаменосецът да бъде избран с жребий беше подложена на остра обществена критика.

продължение...

Гуардиола изхвърля дебелаците от Сити

продължение...

Ботев гони трима таланти

продължение...

Защо да не вкараме три гола, пита Дерменджиев

продължение...
водещите заглавия
тема на деня
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera