7sport.net
Брой 7650  Събота, 10 Октомври 2015
новинитеархив
ОКТОМВРИ
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


"Ботев" взе холандско крило
Германия сензационно падна от Ирландия 0:1
Министър Кралев гледа световното по бокс
Фелпс показа нов екип чудо

Бившият лицензионен мениджър Красин Кръстев:
Правната комисия не може да пусне нов ЦСКА

 

Пребихме Германия 3:0 на Евро 2015

Снимка

България започна със страхотна победа с 3:0 (20, 17, 20) над Германия участието си на Евро 2015. Пред 12 000 фенове в „Арена Армеец“ нашите бяха повече от убедителни и спряха прехвалената селекция на Витал Хайнен
Снимка: Иво Паунов
продължение…
Лиценз на друг клуб не се купува, купува се капиталът на едно дружество

Бившият лицензионен мениджър към БФС Красин Кръстев коментира ситуацията в ЦСКА. Той взе отношение по желанието на "червените" да продължат участието си във "В" група през новото дружество ФК ЦСКА.
- В комисията има достатъчно сериозни юристи и ми се струва, че не биха направили такъв сериозен гаф да разрешат нов клуб да играе във "В" група. Така трябва да се постъпва с всички. Не трябва да правим прецедент, защото утре на това дередже, на което е ЦСКА, може да има друг клуб от "А" и "Б" група - каза Красин Кръстев.
Той коментира и споменавания вариант със закупуването на лиценз на друг отбор от "А" група, който анонсира Гриша Ганчев.
- Лиценз не се купува. Вие не можете да купите лиценз на който и да е клуб, може да се купи капиталът на дружеството - добави Кръстев.

Асен Томов

продължение...


Коментар
Защо ЦСКА не последва "Локото"?

И ЦСКА, и "Локомотив" (София) излетяха от професионалния футбол заради необслужвани дългове. "Червените" - за над 50 млн. лева, а Железничарите - за има-няма милион. "Локото" постъпи, както изисква правилникът - отиде при аматьорите в 4-та дивизия. ЦСКА реши да мине метър и вместо от 4-та за по-бързо тръгна от 3-та дивизия. И се започна - едни съдебни драми с ново дружество, с прецеденти, вратички, комисии, инфарктна юридическа кореспонденция с ФИФА, ФУФА, МУФА, ФАФА. А всичко беше много просто, лесно и достойно: "Червените" трябваше да последват "Локото" в "А" окръжна и да тръгнат начисто, както си е по закон.

Вашият коментар...

Петев пуска дебютант срещу Хърватия

Защитникът на "Литекс" Антон Недялков ще започне като титуляр в европейската квалификация срещу Хърватия днес. Левият бек на ловчанлии е дебютант в националния, но селекционерът Ивайло Петев ще му гласува доверие.
В тима ни ще има точно 7 промени в стартовите 11 в сравнение с мача с Италия през септември.

Симеон Кичуков

продължение...

Гонзо: ЦСКА е там, където му е мястото

продължение...

Младежите удариха 2:0 Армения

продължение...

В баскетбола пак "Лукойл" срещу всички останали

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
волейбол
формула 1
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera