7sport.net
Брой 7865  Четвъртък, 26 Май 2016
новинитеархив
МАЙ
П В С Ч П С Н
           
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
коментари
информация


БФС спечели срещу Литекс и "сините"
Бербо отива на сватба с Путин
€25 милиона за Милано от Реал - Атлетико
Волейболистка чака дете от адвокат

Заради гаф
Съдът отказа да признае Етрополе-ЦСКА

 
Снимка

"Червените" герои приемат овациите на публиката. Те показаха купата от открит автобус, който измина пътя от стадиона до парламента
Снимка: Велислав Николов
Фалитът е излишен, а и незаконен, категорична е синдик Милева

Прекръстеният на ПФК ЦСКА 1948 футболен клуб Чавдар Етрополе не получи регистрация от съда! Засега. След общо събрание на акционерите на улица "Партизански" 31 в балканското градче четвъртодивизионният тим поиска да бъде вписан в Търговския регистър с новото име. Според наша информация причината за отказа е юридически гаф. По закон трябва в едномесечен срок да бъде свикано общо събрание на акционерите, за да може да се преструктурира дружеството. Освен това събранието трябва да бъде вписано в Държавен вестник. От съда са върнали документите с препоръки по пропуските. Което ясно подсказва колко сериозен е целият замисъл и аматьорското му изпълнение. Заради липсата на съдебно решение в БФС още липсва молба от прекръстения Чавдар Етрополе за професионален лиценз.
В същото време истинският ЦСКА, който вдигна купата навръх 24 май, продължава да е жив. Синдик Дора Милева е готова със становището, че бързият фалит на 31-кратните шампиони е не само излишен, но и незаконен.
Асен Томов

продължение...


Коментар
"А" група - филиал на Централния затвор!

Некадърниците някак ги преглъщаме, но бандитите ни идват в повече. След като се превърна в приют за футболисти с два леви крака, "А" група е напът да стане филиал на Централния софийски затвор.
Новият в Левски Хеан Деса е с толкова богато криминално досие, че ултрасите в сектор "Б" са като ангели небесни в сравнение с него. Първо дойде Гара Дембеле, който се оказа ходещ пътеводител за дискотеките в София. После пристигна Юсеф Рабех - с черен печат от КАТ след две пиянски катастрофи за шест месеца. Деса обаче е връх на върховете или по-точно дъно на дъната. Впрочем в БФС искат ли свидетелство за съдимост при изготвянето на картотеките?

Вашият коментар...

Новият в Левски праща голи снимки на травестит

Скандалите около новото попълнение на Левски Хеан Деса излизат един след друг. Основен източник на бруталните разкрития е бившата съпруга на перуанския халф, известен с прякора Лудия.
"Викаше си леки жени в семейното ни жилище, брат му също участваше в оргиите", разказва жената, която е ставала жертва на домашно насилие.
И това не е всичко - според медиите в Перу Лудия си падал по травестити. Твърди се, че Деса е пращал снимки на еректиралия си член на транссексуалния Руби Мун.

продължение...

Кокала си тръгна от Монтана

продължение...

Блестяща Пиронкова в Париж

продължение...

Нешка Робева на 70: Имам чувството, че съм живяла в друг свят

продължение...
водещите заглавия
тема на деня
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera