7sport.net
Брой 7475  Петък, 17 Април 2015
новинитеархив
АПРИЛ
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
коментари
информация


Тервел Златев напуска "Ботев" (Пд)
"Барса" размаза "ПСЖ" в Париж
Залата в Русе струва 55 млн. лв.
Куарезма си провали таланта

Бизнесменът Петър Манджуков:
Ако няма голям инвеститор, по-добре фалит

 
Снимка

Бизнесменът Петър Манджуков заяви, че лицензът на ЦСКА е спасен, но на клуба му е нужен много голям инвеститор от лятото
Снимка: Иво Паунов
Даваме пари, за да го има ЦСКА, заяви един от основните акционери на "Армията"

Един от основните акционери в ЦСКА - Петър Манджуков, заяви, че ако през лятото не се намери сериозен инвеститор, по-добре е клубът да фалира, за да може да започне на чисто.
- Ние даваме пари, за да го има ЦСКА. Ще видим кой ще последва нашия пример. Ако не ни последват, футболът трябва да се фалира и ще загубим всички пари, които сме налели досега. За моя голяма мъка така е водено счетоводството, че никой нищо конкретно не може да каже - съобщи Манджуков.
Бизнесменът допълни, че той и Юлиян Инджов са платили 800 хиляди лева за лиценза на ЦСКА. Според бизнесмена клубът ще получи заветното "да".

Асен Томов

продължение...


Коментар
Честен човек приятели няма

Петър Манджуков е честен човек. И казва истината. Вчера каза: ако няма големи пари, по-добре фалит. И това при положение, че той и Инджов дадоха милиони. Умен човек, знае нещата, не знае да лъже. Неговият бизнес е международен, но той нито веднъж не тръгна да говори за азиатски милиардери, за арабски шейхове, за африкански слонове и т.н. Сам извади милиони.
Вместо да му свалим шапка, сега сигурно малоумниците ще скочат. Те обичат лъжците, които не вадят лев от джоба си. Какви хора сме!

Вашият коментар...

Григор преби шампиона Вавринка

Григор Димитров отнесе набързо защитаващия титлата си на Мастърса в Монте Карло Стан Вавринка. Българинът игра много по-добре и спечели с 6:1, 6:2 само след 55 минути игра.
Димитров показа много добър тенис и не позволи на съперника си да се върне в мача в нито един момент. Швейцарецът направи прекалено много непредизвикани грешки и често бъркаше дори лесни топки.
Следващият противник на Григор ще е французинът Гаел Монфис, който спечели в два сета срещу Роджър Федерер.

продължение...

Експериментът Пеп в "Байерн" е провал

продължение...

В "Левски" няма пари, няма заплати

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
формула 1
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera