7sport.net
Брой 7436  Петък, 6 Март 2015
новинитеархив
МАРТ
П В С Ч П С Н
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
коментари
информация


„Черно море” писа петица на „Локо” (Сф)
Моуриньо разпусна отбора, за да се наспи
„Барса” и „Атлетик” на финал
Посрещат атлетите с бира и презервативи

Появиха се 3 проблема, заради които
БФС изхвърля ЦСКА от топ 6

 

Даряват стотици хиляди на „Левски”, раздадоха заплатите за декември!

Снимка

Тъмните финансови облаци над „Левски” един по един отминават.
Сайтът на “сините” гръмна вчера с новината, че компанията "Аква Темпус" е направила дарение, като сумата е шестцифрена. На Герена се коментираше, че става дума за повече от 300 000 лева. Самата фирма пък наскоро получи поръчка за над 20 милиона лева от Община Видин за изграждане на завод за отпадъци.
Благодарение на активността на дарителите в “Подуяне” смогнаха да дадат най-накрая дължимите декемврийски заплати.
10 март е денят Х, след който армейците могат да се озоват до изпадащите

ЦСКА е на прага да бъде изхвърлен административно от топ 6!
Шокиращата новина може да стане реалност на 10 март. За тогава е насрочено заседание, на което комисия на ФИФА ще бистри наказание на “червените” за неизчистен дълг от 80 000 евро към импресариото Карлош Гонсалвеш. Експресната санкция в такива случаи е отнемане на 3 точки.
Същото наказание ЦСКА го чака и по исковете на Мадам Ба и “Градев спорт” за общо 5-има футболисти. По всички тези дела ЦСКА трябва да се разплати до 10 март. При негативно развитие на ситуацията “червените” ще осъмнат изхвърлени от топ 6 и пратени близо до изпадащите с 18 точки по-малко в актива си! В момента те имат 44, а 7-ият „Ботев” – 30, т.е. няма как да запазят мястото си в шампионските плейофи при санкция от 18 точки.

Асен Томов

продължение...


Коментар
Когато снимката говори

От Герена вчера разпространиха една много показателна снимка. Абе, направо знакова! Някога в часовете по литература на такива творби караха децата да пишат преразказ по картинка.
Какво се вижда на снимката ли? Весел Тодор Батков! Весел, защото някой му дарява няколкостотин хиляди лева! Защо обаче човекът, който държи удостоверението, е тъжен? Как ги дава парите? Со кеф или со зор? Всъщност това няма значение, както и да подаряваш пари на този Батков, на този „Левски”, все е тъжна работа.
А отзад наднича Гунди. Погледнал е умислено към дарителя. Какво ли му се върти на него в главата? И такъв ли „Левски” искаше – на дарителите и разточителите?

Вашият коментар...

Тодор Стойков стана директор в „Лукойл”

Тодор Стойков е новият спортен директор на баскетболния „Лукойл Академик”. Легендарният играч ще наследи на поста Сашо Везенков, който остава директор на „ОСК Лукойл”.
- Лесно – трудно, трябва да станем шампиони. Ако това не стане, значи през тези три месеца не сме си свършили работата. Гледаме само това, което се случва след 1 март и не коментираме нещата преди това. Отборът е водач в класирането и трябва да сме шампиони – коментира Стойков пред „7 дни спорт”.

продължение...

Точка! „Локо” (Пд) среща Ботев с... Полиция

продължение...

Специалисти анализират кризата в „Лудогорец”:
При бойкот наставникът да си ходи

продължение...
водещите заглавия
статистика
футбол България
футбол свят
спорт
баскетбол
форум
живот
Обратно горе © 2002 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД. Всички права запазени.
Минимални технически изисквания за преглед на сайта: 800х600 резолюция на екрана,256 цвята; Версия 4.0 или по-висока на браузерите: Microsoft Internet Explorer(препоръчва се) или съвместим; Netscape Navigator; Opera